Преминете към основното съдържание

Baobab

Baobab

Ароматните свещи и дифузерите с пръчици на белгийската марка Baobab са вдъхновени от дивата природа, пътешествията и далечните земи на Африка. Сетивата ви са очаровани не само от неочакваните ароматни комбинации, но и от невероятния дизайн, който се превръща в декорация за вашия интериор и създава в него комфортна атмосфера.

 

Марката Baobab се появява през 2002 година в магичната африканска държава Танзания. От самото начало зад производството на свещите и дифузерите стоят най-добрите европейски занаятчии и грижливо подбраните от тях материали. Восъкът от Германия е ръчно отливан пласт по пласт, стъклените дозатори са дело на майстори стъклари от Полша, керамичните съдове са ръчно изработвани в Португалия, кожените етикети върху плетените свещи идват от Италия, фитилите са от египетски памук, а ароматите се сътворяват от най-добрите парфюмеристи в Грас, определян за исторически център на парфюмерията. Цялостният дизайн и опаковките на свещите се създават в Белгия – страна, известна със своята креативност и елегантност в областта на изкуството.

Всеки дифузер или свещ Baobab са оригинално произведение на ръчната изработка и внасят в дома ви своята собствена, неподражаема Baobab магия. Свещите Baobab Collection ще ви помогнат да откриете не само пулсиращото сърце на Африка, но и на други кътчета по света. Колекцията Baobab Pearls например получава името си заради красотата на тихоокеанските скъпоценни камъни. Благодарение на нашите колекции можете да се пренесете мислено и на други места – египетските пирамиди, отвъд границите на Китай, руските степи. Освен всичко изброено дифузерите Baobab ще ви впечатлят със своята издръжливост и с възможността за повторно пълнене.

пълен текст скрий текста