Преминете към основното съдържание

Dr. Jart+

Dr. Jart+

 Високоефективна грижа за кожата на лицето, която като с магия ви кара да се усмихнете. Така в едно изречение може да бъде описана корейската козметика Dr. Jart+. Наименованието на марката е образувано от словосъчетанието „Doctor Joins Art“ тоест „лекар, занимаващ се с изкуство“. Нетрадиционното словосъчетание е свързано с философията на фирмата, която комбинира дерматологичите открития в грижата за кожата и артистичното разбиране за форма на комуникация с клиента. Фирмата

Dr.Jart+ е основана през 2005 в Сеул от дерматолога Sung Jae Jung (Сунг Дже Джунг) и бившия архитект Leeo (Chin Wook) Lee (Ли (Чин Ук) Лий) и предлага иновативни продукти, свързани с грижата за лицето и тялото, предназначени за специфичните нужди на кожата.

Началото на марката Dr. Jart+ е свързано с корейското чудо – BB крем. Ли е изключително впечатлен от качествата на този вид фон дьо тен, който тогава е можело да бъде намерен единствено в дерматологични клиники. Свързва се с дерматолози и създава свой собствен ВВ крем, който става хит в Корея. Достъпен е за всички, грижи се за кожата на лицето, като едновременно с това ѝ осигурява покритие като фон дьо тен.

Продуктите Dr.Jart+ съдържат много патентовани съставки, разработени в научни лаборатории. Въпреки цялата си иновативност те доказват, че основните природни елементи – чиста вода, светлина и въздух– са незаменими и задължителни за здравата кожа. Ключовите съставки на продуктите са серамиди, подхранващи сухата кожа, и екстракт от готу кола, който предлага подходящи решения за проблемна кожа.

Забравете за сухата кожа на лицето и опитайте подхранващия крем за дълбока хидратация Dr.Jart+ Ceramidin™ Cream, който заключва влагата в кожата и я оставя еластична и нежна, или открийте хидратиращия гел крем Vital Hydra Solution™ Biome Water Cream, който освежава приятно дори и дехидратираната кожа.

Ако имате нужда да намалите зачервяванията и да изравните тона на кожата, опитайте култовата грижа против зачервяване Dr.Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment. И със сигурност не забравяйте за емблематичната класика под формата на хидратиращия ВВ крем Dr.Jart+ Premium BB Beauty Balm, който осигурява на кожата необходимото подхранване, защита и леко покритие.

пълен текст скрий текста