Подаръчни комплекти

Идеи за ароматни подаръци за Коледа

Подарете на своите близки грижа за красотата или луксозен аромат! С правилно избрания парфюм или качествената козметика ще зарадвате цялото семейство, приятелите и скъпата си половинка. Вдъхновете се от нашите идеи за подаръци, с които гарантирано няма да сгрешите.

 

В нашата широка гама подаръци ще намерите по нещо за всеки. Предлагаме чудесни подаръци за жени: отлични парфюми, оригинални подаръчни комплекти козметика или гримове и луксозни подаръци за най-взискателните.

Повярвайте, че и мъжете ще оценят козметиката като подарък! На носещите брада, можете да подарите комплект за грижа за внимателното й поддържане, а на другите всичко за безупречно бръснене. Чудесни подаръци са продуктите за душ и мъжки парфюм.

Помислили сме и за децата. Покажете на децата, че къпането и грижата за тялото могат да бъдат забавни и им купете коледни козметични комплекти с героите на любимите им анимационни филми! За малките момиченца имаме и детски парфюми и чудесни украшения за коса.

Поддайте се на изкушението от нашите ароматни подаръци, зарадвайте своите близки и не забравяйте себе си! Ароматна свещ или релаксиращите продукти за баня ще ви настроят приятно за истинското спокойствие!

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Категория

Марка

Покажи следващ …
Препоръчано

12 3 74

12 3 4 5 74 Покажи следващ