Преминете към основното съдържание

NOTINO

Notino

Открийте Notino Collection, нашата собствена марка. Най-доброто от нас за вас. Продуктите от Notino Collection могат да бъдат описани и по този начин. Модерни бюти помощници от всякакъв вид, иновативни грим продукти и практична козметика – създаваме и тестваме всички тях според изискванията на клиентите си. Защото именно вие сте най-голямото ни вдъхновение.

Козметични чанти, четки, аксесоари за коса, неподвластни на времето гримове, фон дьо тен и други красиви продукти – тук сме специалисти. Непрестанно се вдъхновяваме от това, какво наистина очаквате от козметиката и аксесоарите. Така създаваме за вас продукти, които комбинират в себе си високо качество, функционалност, атрактивен дизайн и достъпност за всекиго.

Вярваме, че богатата ни оферта от елегантна козметика и аксесоари, създадени в крак с актуалните тенденции, ще зарадва всеки бюти любител. Присъединете се към нас и сбъднете всички свои бюти желания. Пътят ви към незабравимия ритуал за красота започва точно тук и сега, заедно с нас.

пълен текст скрий текста