Wilkinson SwordHydro5 Groomer машинка за подстригване и бърснене за мокро бръснене

Wilkinson Sword Hydro5 Groomer машинка за подстригване и бърснене за мокро бръснене
Wilkinson Sword Hydro5 Groomer машинка за подстригване и бърснене за мокро бръснене
31,90лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: SWO02134
1
Подарък за вас
Козметика и електрически уреди за мъже сега без такса доставка при покупка над 50 лв.
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 10.12.2021 г.

Самобръсначката Wilkinson Sword Hydro5 Groomer е най-лесният начин за постигане на гладко лице.

Характеристики:

  • захранване на батерии
  • овлажняваща лента
  • лесно изплакване и поддръжка

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Характеристика

Тип захранване
батерия

Началото на марката Wilkinson Sword датира от 1898 г., когато приспособленията за рязане се трансформират в бръснач, предшественик на днешната самобръсначка. От тази година започвa дългият път по разработването  на бръсначи и нови технологии, които улесняват грижата за лична хигиена на мъжете, а по-късно и на жените.

През 1971 г. компанията стартира първият си продукт, във вид на острие фиксирано добре в пластмасов калъф, като по този начин продуктът става изключително безопасен за употреба. През 1994 г., марката представя първата дамска самобръсначка, доказано предпазваща жените от нараняване при употреба.

Година след година, компанията отчита още нови продукти като например мъжката и дамска система с четири остриета, въвеждането на титанови остриета, системи за бръснене за еднократна употреба за мъже и жени, както и различни комбинирани самобръсначки. През 2010 г., Wilkinson Sword представя революционна грижа за бръснене с хидратираща лента, която хидратира кожата едновременно по време на бръснене.

Днес фирмата е лидер на световния пазар и нито жените, нито мъжете могат да си представят бръсненето без системите на Wilkinson . Използвайте самобръсначки с висока ефективност , които се грижат за кожата!