Amouage

Amouage

Amouage е луксозна парфюмерийна къща, известна с първокласните си парфюми, в чиито ароматни композиции ще откриете само най-качествени съставки от цял свят. В творенията на тази великолепна и пищна марка се срещат Изтокът и Западът, традиционното арабско изкуство и модерните иновации.

 

Историята на марката Amouage започва през 1983 г. в Султанат Оман, връзката с който се усеща във всеки Amouage парфюм. Всички аромати се смесват ръчно, от грижливо подбрани ценни добавки, които заедно изграждат интригуващи контрасти и елегантни хармонични комбинации. Резултатът са дълготрайни аромати с капка патина, която ви обгръща като луксозен копринен шал.

Опитайте парфюмите Amouage върху собствената си кожа и се убедете в безкомпромисното им качество и перфектната им занаятчийска изработка. Сред най-изкусните и обичани сред тях са Amouage Reflection, Gold, Jubilation, Epic, Dia, Honour или Interlude, които с течение на времето са се превърнали в икони на парфюмерийната промишленост. 

пълен текст скрий текста

Филтър
Най-продавани

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки - сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна. 

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.