Преминете към основното съдържание

Ziaja

За марката Ziaja

 Ясно и искрено послание от самото начало – още от 1989 година полската козметика Ziaja предлага на клиентите си висококачествени и в същото време достъпни продукти, свързани с грижата за косата, както и кожата на лицето и тялото. 

Марката Ziaja е основана от фармацевтите Aleksandra (Александра) и Zenon Ziaja (Зенон Жайа) в Гданск. Zenon Ziaja работи в аптеката на болницата, а в свободното си време експериментира със собствени рецепти за производство на мехлеми. След това се заражда идеята за собствен бизнес. И тъй като възторгът и решителността издържат във времето, съпрузите решават да произвеждат собствена козметика, съдържаща съставки от натурален произход.  Първата стъпка изобщо е кремът с маслини, който и до днес се продава с изключителен успех.

Козметиката Ziaja осигурява за косата, кожата на лицето и тялото интензивна грижа и подхранване благодарение на иновативни формули, съдържащи козе мляко, какаово масло или шипка. Опитайте например кремообразния душ сапун Ziaja Goat's Milk или деликатния гел за интимна хигиена Ziaja Intimate Creamy Wash.

В дамската ви чанта със сигурност не трябва да липсва кремът за ръце Ziaja Olive Oil, който по всяко време през деня перфектно регенерира напрегнатата кожа на ръцете. Кожата на тялото ви със сигурност ще оцени хидратиращия лосион за тяло Ziaja Baltic Home Spa Wellness. А лицето ви ще бъде почистено и приятно освежено от тоника с хиалуронова киселина Ziaja Acai Berry. 

пълен текст скрий текста