Преминете към основното съдържание

Wilkinson Sword

За марката Wilkinson Sword

Wilkinson Sword вече повече от 100 години се грижи за това бръсненето да не бъде неприятно задължение, а приятно изживяване. Машинките за бръснене, самобръсначките и средствата за бръснене на британската марка означават първокласно качество без компромиси.

 

Wilkinson Sword е специалист в областта на бръсначите и традиционния занаят от 1772 г. Първоначално марката се занимава с производство на саби, мечове и огнестрелно оръжие в двора на крал Джордж III. През 1898 г. Wilkinson Sword разширява производството с първата от множество иновативни машинки – безопасната самобръсначка Pall Mall. Така започва дългият път на развитие на машинки за бръснене и нови технологии, които улесняват личната хигиена на мъжете, а в последствие и на жените.

 В богатата гама продукти на марката Wilkinson Sword ще откриете всичко необходимо за перфектно гладко бръснене. Сред най-популярните мъжки самобръсначки са Wilkinson Sword Quattro, Wilkinson Sword Classic или Wilkinson Sword Xtreme 3. Дамите пък харесват самобръсначките Wilkinson Sword Intuition и Wilkinson Quattro или еднократните самобръсначки Wilkinson Xtreme 3.

пълен текст скрий текста