Преминете към основното съдържание

Alfaparf Milano

За марката Alfaparf Milano

 Когато красотата изповядва нов стил – Alfaparf Milano е професионална козметика за коса, която изпъква с италианската си изисканост. Положителна енергия, ентусиазъм и професионализъм проникват във всичко, което марката създава. Продуктите Alfaparf са комбинация от опит, креативност и безпогрешен италиански вкус.

 

Косата е тяхната страст, единствена мисъл и житейска мисия. Експертите в грижата за косата от Alfaparf не се вземат много насериозно, но се отнасят изключително сериозно към това, което правят. Затова и могат да се похвалят, че вече над 35 години вършат всичко сами – от създаването на формулите, през тестването, до самото производство. И със страст и всеотдайност споделят всичко, което знаят за красивата коса.

Продуктовата серия Alfaparf Semi di Lino предлага решения за суха, изтощена коса без обем, а също така и за замърсен скалп. Основната грижа е шампоанът Alfaparf, който ще подготви къдриците ви за следващата стъпка. Ако пък искате да осигурите на косата си невероятно изживяване, изпробвайте продуктите с кератинов комплекс от колекцията Alfaparf Keratin Therapy.

пълен текст скрий текста