Преминете към основното съдържание

MAYBELLINE

За марката Maybelline

Историята на марката Maybelline датира от 1915 година, когато младата американка Mabel Williams (Мейбъл Уилямс) произвежда собствен оригинален продукт за изразяване на очите. Не след дълго спиралата Maybelline се превръща в неразделна част от козметичния несесер на повечето жени в Съединените щати. От малък семеен бизнес с декоративна козметика Maybelline днес се нарежда измежду водещите марки за красота, и то не само в Америка.

 


Гримовете на Maybelline са творческа, винаги модерна и едновременно ценово достъпна козметика. Вдъхновението от жизнения стил на Ню Йорк и иновативният подход при разработването на нови продукти гарантират, че наистина всяка жена ще си избере от широкия спектър на марката.
Днес Maybelline може да се гордее с участието си в седмиците на модата по целия свят, където заедно с водещите модни дизайнери определя тенденциите за красота през следващия сезон. Опитайте Maybelline, грим, вдъхновен от жизнения стил на големия град, и се оставете да бъдете понесени на вълната на най-новото в света на красотата!

пълен текст скрий текста