Преминете към основното съдържание

Aveda

Aveda

Марката Aveda стъпва сигурно на здравите стълбове, които отговарят едновременно на най-важните нужди и желания на днешните потребители. Единият от стълбовете е топ качеството на продуктите Aveda с натурални съставки и техните иновации. Продуктите за коса Aveda съдържат средно 90% съставки от натурален произход. Освен това марката е 100% веган. Залага и на това, продуктите ѝ да осигуряват истинско спа изживяване. 

Не само опорни стълбове, но и мисия на фирма Aveda, е грижата за планетата и за всички, които живеят на нея. Aveda е първата козметична марка, която произвежда 100% от продуктите си само от вятърна енергия. Тя държи първото място и при използването на рециклирани опаковки. Намаляването на отпадъците и на въглеродния отпечатък, както и отговорното използване на източниците, са начините, по които Aveda се грижи не само за света на красотата, но и за целия свят.

Сред най-обичаните продукти са шампоанът Aveda или балсамът Aveda. Продуктите за коса Aveda са просто емблематични. Любителите на грима ще бъдат възхитени от фон дьо тена Aveda, а за мъжете ще се погрижат продуктите Aveda Men. Тук нещо за себе си ще намери всеки, за когото чистотата на съставките в козметичните продукти и опазването на околната среда са важни.

пълен текст скрий текста