Payot Kosmetická sada zdarma nad 1290,-KčPayot Kosmetická sada zdarma nad 1290,-Kč
Payot BP SunnyPayot BP Sunny
Payot BP DetoxPayot BP Detox
Payot BP MasksPayot BP Masks
Payot BP L'AthentiquePayot BP L'Athentique
Payot BP Creme MainsPayot BP Creme Mains
Payot BP HydraPayot BP Hydra
My PayotMy Payot
Payot Hydra 24+Payot Hydra 24+

За марката Payot

Участвайте активно в изграждането на красотата си. Присъединете се към жените, на които марката Payot помага вече 100 години с ежедневните козметични ритуали, превръщайки ги в уникално преживяване. Марката мисли за жените във всеки етап от живота им и отразява в продуктите си грижата за различните видове кожа. Успехът им се дължи главно на автентичността им и доверието на хората в тях.

Payot изхожда от опита и грижата на професионалните козметици, които имат възможност да работят в домашна среда точно благодарение на козметичните продукти. В основата на козметиката Payot стоят най-новите научни изследвания, иновативни съставки, но също така и сетивното ни изживяване. Затова и козметиката за лице Payot залага на аромати, цветове и текстури. Характерните извити кутийки пък са вдъхновени от извивките на женското тяло.

За да помогнете и вие на кожата си да стане красива, опитайте хроноактивния крем на Payot от колекцията Blue Techni Liss, който идеално предпазва кожата от външни агресивни влияния. Серията My Payot пък е фокусирана върху проясняването на кожата. Ако целите равен тен на кожата, заложете на крема Payot CC.

пълен текст скрий текста

Филтър

Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции

Категория

За кого?

Oценка

  •   38
  •   2
  •   2
  •   2
Най-продавани