Преминете към основното съдържание

Saffee

Saffee

Модерната френска дермокозметика Saffee комбинира уникални натурални активни вещества и най-нови технологии в областта на целенасочената грижа за кожата на лицето. Дерматологично тестваните продукти предлагат дълготрайни решения, приспособени към нуждите на вашата кожа.

 

Марката Saffee ще ви помогне по пътя към по-здравата и красива кожа на лицето. Отделните продуктови серии са създадени така, че да отговорят точно на най-честите нужди на кожата, включително проблемната и зрялата.  Всички продукти могат да се комбинират и благодарение на това имате възможност да създадете ежедневна рутина според актуалните си потребности.

Всекидневната рутина винаги трябва да включва някои основни стъпки – съвършено почистване и тонизиране, интензивна грижа под формата на ампули, серуми или еднократни маски, а след това дълготрайна грижа с помощта на кремове или нощни маски.

Посланието на Saffee е да радва хората с ефективни и иновативни продукти, които отговарят и на най-сериозните изисквания за комплексна грижа. 

пълен текст скрий текста