Преминете към основното съдържание

Гравиране на парфюми и козметични продукти

Какъв текст можете да гравирате?

Име, инициали, дата на раждането на дете, пожелание за рожден ден, признание в любов или дори предложение за женитба? Текста оставяме на вас. Границите се определят само от собствената ви фантазия и максималния брой знаци.

Как да поръчаме гравиране?

Изберете козметика или парфюм, които са подходящи за гравиране. На страницата на продукта маркирайте опцията „Гравирай собствен текст“. Напишете текста си в полето и потвърдете. След това е достатъчно единствено да завършите поръчката и да се радвате на своя персонализиран подарък или козметика с послание.

Колко струва гравирането?

Гравирането на собствен текст струва 7,50 лв. За тази цена получавате оригинален персонализиран подарък, който със сигурност ще зарадва получателя си.

Удължава ли се времето за доставка?

Процесът на гравиране може да удължи срока за доставка с един ден. Обикновено обаче, успяваме да доставим поръчката без промяна на времето за получаване.
Notino си запазва правото да откаже гравиране, когато са използвани обидни думи, които могат да повлияят негативно върху чувствата на трети страни, а също и когато текстът е в противоречие с етичните и социални норми.