Mugler Womanity парфюмна вода сменяема за жени

36×
Mugler Womanity парфюмна вода сменяема за жени
Mugler Womanity парфюмна вода сменяема за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
179,00лв.

Спестете 36%
80 мл.
113,00лв.

Код: THM0166 | В наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
петък 16.04.2021 г.
Еконт
петък 16.04.2021 г.

Описание Mugler Womanity
Състав

Топла, пронизваща, сладка, свежа и упоителна. Такава е парфюмната вода Mugler Womanity. Аромат, който открива всички аспекти на женствеността и възхвалява жените по цялото земно кълбо, подчертавайки най-вече тяхната енергия и творческа сила.

  • оригинална сладко пикантна ароматна композиция
  • за жената, изпълнена с положителна енергия, която се наслаждава на живота в града
  • представена през лятото на 2010 г.

Съставки на аромата
Централният мотив на ароматната композиция е смокинята като символ на женското начало. Ароматът е тържество на любвеобилността, цялостта и чувствеността на жената с помощта на смелия и ярък контраст на ароматните съставки. Сладостта и сочността на пресните смокини се среща с дървесната елегантност под формата на смокинови листа и дърво. А неочакваният акорд на хайвер накрая придава уникална пикантна дименсия.

История на аромата
Ароматът Mugler Womanity изразява идеята за съвременния взаимосвързан, но в същото време разнороден свят. Обръща внимание на това, че въпреки своето многообразие и различия, всички жени са свързани. Символизира безкрайността на женската душа чрез уникалното съчетание на сладки, пикантни и дървесни нотки.

Капачето на флакона прилича на изрязан в дърво тотем, украсен с драгоценна верижка и кръгче, символизиращо връзката между всички жени.

Състав

композиция
морски нотки, листо от смокиня, смокиня
Вид аромат
Плодови, Дървесни

За марката Mugler

Тери Мюлер е роден през 1948 г. във Франция. Той отваря своята модна къща през 1973 г. в Париж. Тя се специализира в дамската мода и създава модели, които са в противоречие с тогавашните модни тенденции. Към парфюмите той се ориентира чак през 1992 г.  От парфюмите може да Ви предложим Mugler Alien и Mugler Angel.

Оценка Mugler Womanity36