Armaf Club de Nuit Man Intense тоалетна вода за мъже

44×
Armaf Club de Nuit Man Intense тоалетна вода за мъже
Armaf Club de Nuit Man Intense тоалетна вода за мъже
Безплатна доставка
105 мл.
69,00лв.

Код: ARF0011 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 26.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание Armaf Club de Nuit Man Intense
Състав

Провокирайте мъжествеността си. Същността ѝ е скрита в тоалетната вода за мъже Armaf Club de Nuit Man Intense и може да бъде ваша. Класическите акорди в този аромат са допълнени от интригуващи цветни и плодови нотки, които във всяка ситуация привличат вниманието към човека, носещ аромата.

  • дървесно-пикантен аромат с плодов фон
  • за мъже от всички възрастови групи
  • идеален за през деня

Съставки на аромата
В началото на ароматната композиция ще ви освежат лимон и бергамот, заедно с ананас и касис. Следват ги ароматен опияняващ жасмин и нежна роза, в комбинация с бреза. В края се разнася ухание на капка сладка, топла ванилия, допълнена от мускус, амбра и пачули.

История на аромата
Ароматът Armaf Club de Nuit Man Intense е сред любимите мъжки ухания още от 2014 година, когато е представен на пазара. По цял свят той е определян като алтернативна версия на луксозния парфюм Creed Aventus.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ябълка, лимон, ананас, бергамот, касис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
бреза, жасмин, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
амбра, ванилия, пачули, мускус
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

Оценка Armaf Club de Nuit Man Intense44