Преминете към основното съдържание

Урок: Екстравагантен новогодишен грим с изразителни линии

20.12.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Очаквате ли вече с нетърпение да се сбогувате със старата година? Тогава защо да не го сторите с перфектно дързък грим! Блестящите сенки за очи и екстравагантната очна линия са точно това, от което имате нужда. С този грим ще бъдете звездата на новогодишната нощ.

Изисква се малко упражняване, но усилието наистина си струва. Така че, отделете си достатъчно време и хайде да започваме новогодишния грим!

Новогодишен грим – как да го направим:

Подгответе идеално кожата на лицето си. Изравнете тена с фон дьо тен или тониращ крем, прикрийте евентуалните недостатъци с коректор и фиксирайте всичко с пудра

  1. Фиксирайте веждите със спирала Essence FIX IT LIKE A BOSS. През цялата нощ ще останат във формата, която искате.
  2. Уеднаквете клепачите със светли сенки от палитрата NOBEA Day-to-Day Naturally Nude Eyeshadow Palette. С кафяви сенки подчертайте извивката на окото и долния клепач.
  3. С черния каял молив Max Factor Kohl Kajal Liner очертайте линия от вътрешното ъгълче малко под веждите в посока навън. Разнесете я с четка, за да я прелеете.
  4. Удебелете линията с тъмнокафяви сенки от палитрата NOBEA Day-to-Day Naturally Nude Eyeshadow Palette и леко втрийте. Със същите сенки подчертайте външното долно ъгълче.
  5. Оцветете клепача с течни сенки за очи NYX Professional Makeup Ultimate Glow Shots.
  6. С течната очна линия Rimmel Glam' Eyes очертайте остра линия над горните мигли и я издърпайте в посока към веждите.
  7. Придайте на миглите наситен черен цвят със спиралата Max Factor 2000 Calorie. После изкуствените мигли ще прилепнат по-добре.
  8. За екстра изразителни мигли залепете изкуствени мигли Catrice Faked. Използвайте лепилото за мигли Ardell Duo. Ако са прекалено дълги за очите ви, отрежете до необходимата дължина.
  9. Да не забравим и устните! Запълнете ги с червило Max Factor Colour Elixir 24HR Moisture в нюанс Nude Rose.

За новогодишната визия с изразителни линии ще ви трябват

Остава само да съчетаете грима с подходяща прическа и облекло и да се отправите към купона. Не пропускайте да хвърлите поглед и на видеото ни, за да се справите с новогодишния грим за отличен!