Max Factor Kohl Kajal Liner молив за очи тип каял

Max Factor Kohl Kajal Liner молив за очи тип каял
Max Factor Kohl Kajal Liner молив за очи тип каял
цвят 001 Black 5 гр.
6,90лв.

Код: MXF02217 | В наличност
1
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
Еконт
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Max Factor Kohl Kajal Liner
Характеристика

Автоматичният молив за очи Max Factor Kohl Kajal Liner позволява да създадете перфектен драматичен грим, който издържа върху клепачите цял ден.

Характеристики:

  • максимално подчертава всеки грим
  • благодарение на маслената текстура е лесен за ползване
  • рисува интензивна тънка линия без усилия
  • благодарение на механизма за изваждане не е необходимо върхът да се остри
  • има дълготраен ефект и е подходящ за чувствителни очи

Начин за нанасяне:
С плавно движение нарисувайте линия върху горния или долния клепач от вътрешния ъгъл на окото към външния.

Характеристика

Цвят
черен

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Kohl Kajal Liner