Max Factor 2000 Calorie спирала за обем

41×
Max Factor 2000 Calorie спирала за обем
Max Factor 2000 Calorie спирала за обем
Промоции
цвят 02 Black Brown 9 мл.
7,50лв.

Код: MXF0005 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Max Factor 2000 Calorie
Характеристика

До 300% по-голям обем, интензивен черен цвят и драматичен вид още от 1-вия слой – запознайте се с култовата спирала Max Factor 2000 Calorie с класическа гъста четка.

Характеристики:

  • четчицата придава на миглите до 300% по-голям обем
  • интензивният пигмент гарантира ярък черен цвят
  • погледът придобива драматичен вид още с първия слой

Начин за нанасяне:
С помощта на четчицата нанесете върху миглите по цялата им дължина от корените до връхчетата и срешете. За по-интензивен вид нанесете два слоя. Избягвайте пряк контакт с очите.

Характеристика

Цвят
черен, кафяв
Вид спирала
за обем

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor 2000 Calorie41