Sally HansenCuticle Rehab гел за премахване на кожичката около ноктите

Sally Hansen Cuticle Rehab гел за премахване на кожичката около ноктите
Sally Hansen Cuticle Rehab гел за премахване на кожичката около ноктите
8 мл.
15,30лв.

Код: SHN02073 | В наличност
1
СПИДИ
сряда 4.08.2021 г.
Лично получаване
сряда 4.08.2021 г.

Описание Sally Hansen Cuticle Rehab
Характеристика

Продуктът гарантира професионална грижа за вашите нокти.

Характеристики:

  • премахва сухата, грапава и груба кожичка около ноктите

Начин на употреба:
Нанесете малко количество от продукта на корена и кутикулата на нокътя. Леко масажирайте. Ползвайте редовно.

Характеристика

Ефект
подхранване

За марката Sally Hansen

Козметика Sally Hansen | Sally Hansen е една от най-успешните марки в грижата за ноктите. Тя е кръстена на своята създателка, която в края на петдесетте години на миналия век създава защитен лак за нокти. Той бързо печели огромна популярност не само сред обществото, но също така и от професионалните маникюристи.
Козметиката Sally Hansen съдържа билкови екстракти и ексклузивни съставки като перли, коралов калций и протеини, като доставя необходимите витамини и минерали, на ноктите и ги предпазва от изсушаване. В състава на лаковете не може да намери формалдехид, DBP (дибутилфталат) или толуол и са тествани изключително чрез алтернативни методи - т.е. не върху животни.
Sally Hansen в момента е световен лидер в областта на цвета на ноктите, като всичко това е благодарение на техния богат опит и в сътрудничество с водещи модни дизайнери. Марката се фокусира върху лечението на увредените нокти ( укрепващ лак, подхранващи масла и т.н.) и не на последно място, премахването на нокъта.
Философията на Sally Hansen е проста - да образова потребителите в разработването на висококачествени, ефективни продукти, които са лесни за прилагане и също са на конкурентни цени. Заслужава да се отбележи, че компанията също така предлага широка гама от инструменти за маникюр -  различни машинки, пилички за нокти и др.

Оценка Sally Hansen Cuticle Rehab