СИЛАТА НА НЕЗАВИСИМОСТТА И КРАСОТАТА

  Ние вярваме, че най-голямата красота се ражда тогава, когато я създадете със собствени усилия и сами се грижите за нея. Затова съществува марката Sally Hansen – за да даде на жените всичко необходимо за това. Продукти. Ноу-хау. Вдъхновение. Визия като от салон за красота, но създадена независимо. Силата да се чувствате като най-добрата версия на самата себе си. Ден след ден.

пълен текст скрий текста

ЗА МАРКАТА SALLY HANSEN

Козметика Sally Hansen | Sally Hansen е една от най-успешните марки в грижата за ноктите. Тя е кръстена на своята създателка, която в края на петдесетте години на миналия век създава защитен лак за нокти. Той бързо печели огромна популярност не само сред обществото, но също така и от професионалните маникюристи.

 


Козметиката Sally Hansen съдържа билкови екстракти и ексклузивни съставки като перли, коралов калций и протеини, като доставя необходимите витамини и минерали, на ноктите и ги предпазва от изсушаване. В състава на лаковете не може да намери формалдехид, DBP (дибутилфталат) или толуол и са тествани изключително чрез алтернативни методи - т.е. не върху животни.
Sally Hansen в момента е световен лидер в областта на цвета на ноктите, като всичко това е благодарение на техния богат опит и в сътрудничество с водещи модни дизайнери. Марката се фокусира върху лечението на увредените нокти ( укрепващ лак, подхранващи масла и т.н.) и не на последно място, премахването на нокъта.
Философията на Sally Hansen е проста - да образова потребителите в разработването на висококачествени, ефективни продукти, които са лесни за прилагане и също са на конкурентни цени. Заслужава да се отбележи, че компанията също така предлага широка гама от инструменти за маникюр -  различни машинки, пилички за нокти и др.

пълен текст скрий текста

Подредено от най- продаваните По цена