MATIS ParisRéponse Soleil Sun Protection Milk мляко за загар SPF 10

MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk мляко за загар  SPF 10
MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk мляко за загар  SPF 10
Ново
150 мл.
83,00лв.

Код: MAT0500 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
сряда 4.08.2021 г.
Лично получаване
сряда 4.08.2021 г.

Описание MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk
Характеристика

Продуктът MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk ви гарантира още по-красив тен.

Характеристики:

  • хидратира кожата в дълбочина
  • предпазва кожата от UVA и UVB лъчите
  • действа превантивно срещу стареенето на кожата

Начин на употреба:
Нанесете преди излагане на слънце и старателно разтрийте. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
за всички типове кожа
Слънцезащитен фактор
ниска защита (SPF 6 – SPF 10)
Ефект
anti-age, предпазва от външните влияния

За марката MATIS Paris

Козметика MATIS Paris | Историята на марката MATIS Paris започва през 1936 г., когато един инженер-химик от гръцки произход Eugene Mavromatis (Ювгин Мавроматис) - специализирал в разработването на козметични препарати - основава своя собствена лаборатория. Четиридесет години по-късно, по инициатива на семейство Камбулив, тя става част от фармацевтичната група Delalande… и през 1981 г. MATIS Paris се появява на пазара.

Днес тази ексклузивна козметика се продава успешно в седемдесет страни по света. При производството - в което се ползват първокачествени съставки - участва екип от елитни експерти, които постоянно създават нови формули. Благодарение на това MATIS Paris има дванадесет продуктови линии, предназначени предимно за грижа за кожата.

Интересно е, че кремовете за подмладяване, почистващите млека, балсамите след бръснене и други продукти на MATIS Paris първоначално са били предназначени само за професионална употреба в салоните за красота. Това съответства на тяхната относително висока цена. С течение на времето, ръководството на компанията решава да предложи част от асортимента и на широката общественост.
MATIS Paris сериозно акцентира върху комуникацията с клиентите и внимателния финален контрол на продуктите. Те са тествани под надзора на квалифицирани лекари, с което се гарантира не само високо качество, но и безопасност.

Оценка MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk