Makeup Revolution Ultra Pro HD Fair кремообразна палитра от контури за лице

Makeup Revolution Ultra Pro HD Fair кремообразна палитра от контури за лице
Makeup Revolution Ultra Pro HD Fair кремообразна палитра от контури за лице
Препоръчителна цена на дребно
29,90лв.

Спестете 14%
20 гр.
25,75лв.

Код: MUR3344 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Makeup Revolution Ultra Pro HD Fair
Характеристика

Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Ultra Pro HD Fair изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.

Характеристики:

  • озарява
  • подчертава контурите на лицето
  • интензивна пигментация

Начин на употреба:
Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите. Нанесете по-светлите оттенъци нанесете в зоните на лицето, които искате да изразите, по-тъмните нанесете в зоните, които искате визуално да стесните или прикриете.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Ultra Pro HD Fair