SophDoesNail за Makeup Revolution

 Редовно можете да гледате британката Sophie (Софи), известна като SophDoesNails, в YouTube в клипове с Makeup Revolution. Резултатът от това сътрудничество е колекция от палитри сенки за очи и озарители. Палитрата сенки за очи предлага пъстра гама нюанси, от неутрални до сини, лилави и зелени сенки с матиран или блестящ завършек, с които ще направите както дневен, така и вечерен грим. Цялостният външен вид ще стане лъчезарен с някой от прекрасните озарители в бели, златисти, розови или прасковени тонове.

пълен текст скрий текста

За марката Makeup Revolution

 Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват. Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации.

Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето. Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Колекция

Покажи следващ …
Препоръчано

12 3 9

12 3 4 5 9 Покажи следващ