L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Power Mix концентриран адитив за всички видове коса

L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix концентриран адитив за всички видове коса
L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix концентриран адитив за всички видове коса
150 мл.
104,90лв.

Код: LOP12850 | в наличност повече от 5 бр.

Само за професионална употреба

1
СПИДИ
понеделник 26.07.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.07.2021 г.

Описание L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix
Характеристика

Осигурете на увредената си коса доза професионална енергия. Трябва само да смесите основата L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix с някой концентриран адитив от същата серия. Това ще образува изключително ефективна пяна, която бързо ще укрепи косъма.

Характеристики:

  • основа за терапия за коса
  • предназначена да се смеси с концентриран адитив Power Mix
  • възстановява увредения косъм

Съставки:

  • подхранващи липиди

Начин за нанасяне:
Смесете една доза от основата с избран от вас концентриран адитив от серията Power Mix. Разбъркайте добре с шпатула или четка и нанесете върху измитата и подсушена с кърпа коса. Оставете да престои 5 минути и след това изплакнете.

Важни предупреждения

Да се спазват инструкциите.

Запалим.

Пълен текст

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
Защита на цветовете
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix