Skip to main content

label.mCurl Define слуфле за дефиниране на вълни

label.m Curl Define слуфле за дефиниране на вълни
label.m Curl Define слуфле за дефиниране на вълни
Препоръчителна цена на дребно
38,35лв.

Спестете 16%
120 мл.
31,90лв.

в наличност повече от 5 бр. | Код: LBM02462
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Стилизиращият продукт label.m Curl Define подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.

Характеристики:

  • придава форма
  • хидратира
  • придава привлекателен гланц
  • предоставя на косата хидратация и подхранване

Начин на употреба:
Нанесете върху току-що измита, влажна или суха коса.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Да се избягва контакт с очите.
Пълен текст

Характеристика

Консистенция
крем
Тип коса
kъдрава коса и коса на вълни
Ефект
Оформяне и текстура, Фиксация, Термична защита , предпазва от външните влияния
Тип на скалпа
всички видове скалп
Дължина на косата
дълга коса
Ниво на задържане
слаба фиксация

                                                         Козметика  " label.m"

"Label.m"-  артистичен подход към перфектната коса. Козметика за коса "label.m" е високо оценена  модна марка, чиито продукти се разработват от професионални стилисти под креативния надзор на един динамичен и артистичен екип с международно представителство.Славният тим е ръководен от Тони Масколо и Саша Масколо- Тарбук.

Марката "label.m" счита за своя мисия да вдъхновява и насърчава творчеството и индивидуалността на професионалните стилисти и всички свои клиенти по целия свят. Основана е в Лондон,Великобритания  през 2005 г. с любов към креативността и страстната преданост към фризьорския занаят.

Дългогодишният им опит в разработването на продукти в съчетание с фантастичния, днес вече легендарен артистичен тим ("TONI&GUY"), ги принуждава да създават нови и нови техники и динамични иновационни продукти, съдържащи най-новите тенденции в областта на грижите и лечението на косата.

В разработката на всички продукти на "label.m" взимат участие както професионални фризьори, така и клиенти по цял свят, следователно тази марка не само отговаря на строгите критерии за козметичните продукти, но също така и на всички  изискванията на клиентите.Всички продукти на практика са тествани ,а  това гарантира 100 %-та им функционалност. Философията на "label.m" е да се предлага здравословна и качествена грижа за косата и не само заради това отдавна е един от абсолютните лидери в своята област.

Козметика за коса "label.m" предлага широка гама  продукти за професионална и домашна грижа за косата. Добавките към продукти "label.m" са получени чрез студена екстракция от естествени вещества, чрез което се получава висококачествена козметика, съдържаща чисти естествени активни съставки  за подобряване здравето на косата и кожата на главата. "Label.m" е сред водещите световни марки, показващи тенденции в козметиката за коса.Продуктите не са тествани върху животни, а марката е удостоена с почетния знак "Fair Trade". И накрая, но не на последно място, марката предлага отлично съотношение цена-качество.

"Label.m"-защото косата си заслужава най-доброто!