Помади за коса

Филтър
Най-продавани

За непослушната коса трябва помада! Този култов продукт за коса има много приложения – от дефиниране на прическата, през нейното фиксиране, до укротяване на къдриците. Достатъчно е да нанесете малко количество продукт в длани и за няколко минути сте готови.

Сбогувайте се с наелектризираната и непослушна коса. Независимо дали мечтаете за елегантна конска опашка или секси ефект на мокра коса, с помадата винаги ще създадете перфектна прическа. Помадите за коса за страхотни, защото с тях:

  • постигате по-силен блясък,
  • но без неприятна мазнина,
  • лесно се измиват,
  • имат дълготраен ефект
  • и приятно ароматизират косата.

За по-къси и по-дълги мъжки прически има помада за коса за мъже. С нейна помощ мъжката прическа получава безупречна форма и в същото време е защитена от влага, вятър и пот. С нея лесно ще оформите бретон, ще срешете път на една страна или ще загладите косата назад.

Матови или блестящи помади за коса

Блестящите помади служат не само за оформяне, но и придават на косата ви блясък. Той обаче невинаги е желан. Ако не искате блестяща коса, изберете помада за коса с матов ефект. След нанасянето ѝ косата ви придобива формата, която желаете. Но никой няма да познае, че имате на косата си помада.

Обичате да експериментирате със стилизирането на косата си? Изпробвайте също така гума за коса или стилизираща паста!