Eisenberg Love Affair парфюмна вода за мъже

6×
Eisenberg Love Affair парфюмна вода за мъже
Eisenberg Love Affair парфюмна вода за мъже
Безплатна доставка
50 мл.
175,00лв.

Код: EIS0144 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
вторник 20.04.2021 г.
Лично получаване
вторник 20.04.2021 г.

Описание Eisenberg Love Affair
Състав

Оставете се да бъдете въвлечени във вихъра на свързаните вселени. Мъжката парфюмна вода Eisenberg Love Affair ще ви съблазни плавно, незабелязано, с нежни тонове, които постепенно се превръщат в силна основа. Бъдете страстни, събудете се за живот и се влюбете.

  • съблазнителен дървесно-цветен аромат с акорди на мускус
  • за всички страстни мъже, които се наслаждават на живота
  • пуснат за пръв път през 2010 г.

Състав на аромата
Страстната любовна история на аромата Eisenberg Love Affair започва с елегантен увод, който ще ви съблазни с нежните нотки на чаен цвят, касис и розов пипер. В сърцевинните нотки се разгръща упоителен цветен букет от жасмин, виолетка и роза, докато накрая съпроводен от есенция на хелиотропиум, оставя да се прояви уникалната алхимия в основата на ароматната композиция. В нея доминира сандалово дърво – кремаво, сгряващо и кадифено. Непосредствено след него идва акорд на амбра и чувствен мускус. Нека прелъстяването започне сега...

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розов пипер, касис, чай
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
теменуга, жасмин, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
хелиотроп, мускус, кехлибар, сандалово дърво
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Eisenberg

Френската марка луксозна козметика и парфюми Eisenberg представлява съчетание на красотата и съвършенството, неподвластни на времето. Тя носи името на основателя си Жозе Айзенберг (José Eisenberg), който с творческия си интерес и безкомпромисно отношение е вдъхнал на марката живот, страст и истинска чувственост.

Жозе Айзенберг започва работа в модната индустрия на 21-годишна възраст, въпреки че после работи дълго време в областта на информационните технологии. Когато през 2000 г. основава своя собствена марка за красота, той създава свят, в който двете му големи страсти – изкуството и модерните достижения на високите технологии – се съчетават по неповторим начин.

Всички продукти Eisenberg за грижа за кожата на лицето и тялото съдържат активни натурални съставки, луксозни суровини, като например диамантен прах или чисто злато и, не на последно място, патентования комплекс Trio-Molecular. Той е резултат от 15-годишни изследвания и представлява високоефективно оръжие при профилактиката и корекцията на проявите на стареене на кожата.

Парфюмите Eisenberg са отражение на мечтите на твореца. Това е луксозна колекция от парфюми, която е също така драгоценна, както и емоциите, които събужда.

Оценка Eisenberg Love Affair6