Подаръци и промоции

Новата колекция Eisenberg START с подарък и безплатна доставка
Запознайте се с антиоксидантната серия START на марката Eisenberg! Сега с подарък спортен сак и безплатна доставка при покупка над 80 лв. на продукти на марката.
Безплатна козметична чанта Eisenberg
С покупката на луксозна грижа за слънцето Eisenberg над 90 лв., получавате подарък стилна чанта.

EISENBERG

Френската марка луксозна козметика и парфюми Eisenberg представя едно съчетание на красота, безвремие и съвършенство. Тя носи името на основателя си, Жозе Айзенберг (José Eisenberg), който, със своето творческо вдъхновение и безкомпромисно отношение, вдъхва на марката живот, страст и смисъл.

Жозе Айзенберг започва работа в модната индустрия на 21-годишна възраст, въпреки че после работи дълго време в областта на информационните технологии. Когато основава своя собствена марка за красота през 2000 г., той създава свят, в който неговите две големи страсти – изкуството и модерните достижения на високите технологии – се съчетават по неповторим начин.

Всички продукти Eisenberg за грижа за кожата на лицето и тялото съдържат активни естествени съставки и луксозни суровини, като например диамантен прах или чисто златои, не на последно място, комплекса Trio-Molecular. Той е резултат от 15-годишни изследвания и представлява високоефективно оръжие при превенцията и корекцията на проявите на стареене на кожата.

Парфюмите Eisenberg са отражение на копненията на твореца им. Това е луксозна колекция от парфюми, която е също толкова ценна, колкото емоциите, които събужда.

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции

Категория

За кого?

Oценка

  •   15
  •   1
Препоръчано