Преминете към основното съдържание

EISENBERG

EISENBERG

Френската марка луксозна козметика и парфюми EISENBERG представя едно съчетание на красота, безвремие и съвършенство. Тя носи името на основателя си, Жозе Айзенберг (José Eisenberg), който, със своето творческо вдъхновение и безкомпромисно отношение, вдъхва на марката живот, страст и смисъл.

Жозе Айзенберг започва работа в модната индустрия на 21-годишна възраст, въпреки че после работи дълго време в областта на информационните технологии. Когато основава своя собствена марка за красота през 2000 г., той създава свят, в който неговите две големи страсти – изкуството и модерните достижения на високите технологии – се съчетават по неповторим начин.

Всички продукти Eisenberg за грижа за кожата на лицето и тялото съдържат активни естествени съставки и луксозни суровини, като например диамантен прах или чисто златои, не на последно място, комплекса Trio-Molecular®. Той е резултат от 15-годишни изследвания и представлява високоефективно оръжие при превенцията и корекцията на проявите на стареене на кожата.

Парфюмите Eisenberg са отражение на копненията на твореца им. Това е луксозна колекция от парфюми, която е също толкова ценна, колкото емоциите, които събужда.

пълен текст скрий текста