Преминете към основното съдържание

Урок: Milk Bath Manicure. Опитайте TikTok тренда и като нокти за сватба

9.06.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Изключително естествен и чист маникюр, подходящ за ежедневието, с който можете да изглеждате невероятно и в сватбения си ден. Всички дами на сватбата ще ви завиждат за тези празнични нокти! Milk Bath Manicure, но с по-малка дължина, носят и дамите от британското кралско семейство. Как да сътворите тази млечна прелест върху ноктите си вкъщи?

Ако прекарвате време в социалните мрежи, със сигурност вече сте попадали на Milk Bath Manicure. Отличава го базовият кремообразен цвят, който често е комбиниран с цветна декорация. Трябва да прилича на вана с мляко, като в спа комплекс. В TikTok това е горещ тренд. Можете да го направите лесно и вкъщи! А за сватбените нокти този маникюр е върхът.

Как да направим млечни нокти стъпка по стъпка 

  1. По кожичките на ноктите нанесете OPI Pro Spa ексфолиращ крем и го оставете да действа около минута. След като изтриете гела и измиете ръцете леко избутайте кожичката с помощта на NeoNail Drill Bit Flame в посока към нокътното легло. Никога не я режете! Кожичката предпазва и леглото, и самите нокти.
  2. Лакирайте сухите и оформени нокти с продукта за заздравяване на нокти Artdeco Ridge Filler, който се справя с резките по ноктите и подготвя страхотна основа за следващото лакиране.
  3. Нанесете два пласта от подхранващия лак за нокти Catrice More Than Nude в натурален, млечен нюанс, или изберете от млечната скала на дълготрайните качествени лакове за нокти.
  4. За да издържи върху ноктите възможно най-дълго, не забравяйте за защитния топ лак. Ние използвахме Rimmel Super Gel Step 2 защитен топ лак, който гарантира продължителна издържливост и се грижи за това, връхчетата на ноктите да не се обелят още на следващия ден.
  5. Ако харесвате по-бели връхчета на ноктите, оцветете ги отдолу със специалния избелващ молив за нокти Artdeco Nail Whitener

Какво задължително ще ви трябва за Milk Bath Manicure

Ако точно в момента не оформяте лак за сватба, можете да се заиграете с деликатни декорации или цветя в разноцветни нюанси. За да се справите с основните стъпки на Milk Bath Manicure, вижте и нашето видео!