Artdeco Ridge Fillerгрижа за нокти с минерали

Artdeco Ridge Filler грижа за нокти с минерали
Artdeco Ridge Filler грижа за нокти с минерали
10 мл.
15,70лв.

Код: ART2369 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 7.07.2020 г.
Лично получаване
вторник 7.07.2020 г.

Описание на продукта Artdeco Ridge Filler
Характеристика

Продуктът Artdeco Ridge Filler гарантира професионална грижа за вашите нокти.

Характеристики:

  • изглажда повърхността на ноктите

Начин на употреба:
Нанесете един слой директно върху ноктите.

Характеристика

Ефект
подхранване, подсилване
Активни вещества
витамин E

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Ridge Filler