Преминете към основното съдържание

Най-добрите водоустойчиви спирали

15.05.2019 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Предстои най-хубавото време от годината! Топлите, горещи летни дни ни очакват, а ние тях с още по-голямо нетърпение! Не забравяйте обаче да се погрижите навреме за козметичната си чантичка и не чакайте последния момент за шопинг.

 Всяко лято спиралата ви създава проблеми? Високите градуси навън, както и плажуването, на което се радваме всяка година са несъвместими с повечето грим продукти.Ако все пак не искате да изглеждате бяла „като платно“ на плажа, то вижте нашите 5 ТОП водоустойчиви спирали за този сезон.

NYX Professional Makeup Worth The Hype е първото ни предложение от най-добрите водоустойчиви спирали. Съотношението цена/качество изобщо няма да ви разочарова и ще останете изненадани от дълготрайността на продукта.

Ако сте любител на плуването и искате да имате красиви обемни мигли, сега това е възможно! Collistar Mascara Infinito е най-добрата водоустойчива спирала за плуване. Какво ли не прави индустрията в името на красотата…?

Max Factor 2000 Calorie е третата водоустойчива спирала, на която сме гласували доверие този сезон. Имате чувствителни очи? Това вече не трябва да ви притеснява. Тази водоустойчива спирала за чувствителни очи ще ви помогне да бъдете истинска русалка на плажа!

За ценителите на обемни мигли – най-добрата водоустойчива спирала за обем Lancôme Hypnôse Drama Waterproof. С тази спирала без проблем ще създадете ефект на изкуствени мигли, толкова гъсти…и толкова красиви!

И не на последно място това прекрасно бижу ще ви достави необходимия обем на миглите само с едно нанасяне! Estée Lauder Sumptuous Extreme е продукт, на който със сигурност можете да се доверите това лято!

Е, момичета нашето време дойде! Желаем ви много прекрасни горещи дни, изпълнени с незабравими емоции това лято! Не забравяйте да споделите в коментар опита си с някоя от тези 5 ТОП водоустойчиви спирали, на които дружно гласуваме доверие!

Поздрави!

Тихомира