Max Factor 2000 Calorie спирала за обем водоустойчив

2×
Max Factor 2000 Calorie спирала за обем  водоустойчив
Max Factor 2000 Calorie спирала за обем  водоустойчив
цвят Rich Black 9 мл.
10,15лв.

Код: MXF0268 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Max Factor 2000 Calorie
Характеристика

Само с един слой миглите ви ще придобият до 300% по-голям обем, тъмен черен цвят и драматичен вид. Не случайно спиралата 2000 Calorie се е превърнала в козметична икона. Благодарение на водоустойчивото съдържание можете да се наслаждавате на перфектни мигли дори в басейна, на плажа или по време на спорт. И то без размазване.

Характеристики:

  • водоустойчивата текстура удължава трайността и предотвратява размазването
  • четчицата придава на миглите до 300% по-голям обем
  • интензивният пигмент гарантира ярък черен цвят
  • още първият слой ще се погрижи за драматичен поглед

Начин за нанасяне:
С помощта на четчицата нанесете върху миглите по цялата им дължина от корените до връхчетата и срешете. За по-интензивен вид нанесете два слоя. Избягвайте пряк контакт с очите.

Съвет от Notino:
Препоръчваме да се премахва с помощта на продукт за сваляне на водоустойчив грим или с продукт на маслена основа.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 водоустойчива,  за чувствителни очи, за обем
Ефект
водоустойчивост

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от руски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor 2000 Calorie2