AvonDistillery балсам за почистване на грим, съдържащ олио

1×
Avon Distillery балсам за почистване на грим, съдържащ олио
Avon Distillery балсам за почистване на грим, съдържащ олио
50 мл.
44,50лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: AVO08229
1
Еконт
петък 3.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Продуктът за премахване на грим Avon Distillery напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.

Характеристики:

  • подхранва кожата
  • ефективно отстранява грима от кожата
  • придава на кожата хидратация

Начин на употреба:
Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.

Характеристика

Консистенция
балсам
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.