Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture червило с хидратиращ ефект

13×
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture червило  с хидратиращ ефект
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture червило  с хидратиращ ефект

Описание Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture
Характеристика

Червилото с хидратиращ ефект Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture подчертава красотата на усмивката ви с ярък цвят и се грижи за фината кожата на устните.

Характеристики:

  • подчертава устните със силно пигментирани цветове със сатенен финал
  • издържа върху устните дълго време
  • интензивно хидратира и така осигурява максимален комфорт
  • има антиоксидантен ефект 

Начин за нанасяне:
Нанасяйте червилото първо от средата на устните към краищата им, а след това в обратната посока за максимален интензитет на цвета.

Характеристика

Цвят
розов
Ефект
хидратираща

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.

Оценка Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture13