Schwarzkopf Professional IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge перманентната боя за коса

Schwarzkopf Professional IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge перманентната боя за коса
Schwarzkopf Professional IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge перманентната боя за коса
12,70лв.
цвят 7-982 Medium Blonde Violet Red Ash 60 мл.
Код: SCW3826 | в наличност повече от 4 бр.

Само за професионална употреба

1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Schwarzkopf Professional IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge
Характеристика

Професионалната перманентна боя за коса Schwarzkopf Professional IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge гарантира отличен изящен вид на вашата прическа. Изберете точния нюанс, който ви подхожда – от леко червеникави до наситени червени тонове.

Характеристики:

  • боядисва косата в червените оттенъци на модните тенденции
  • осигурява интензивна наситеност на цвета
  • отлично покрива посивелите и напълно побелели кичури
  • предоставя вдъхновяващо цветово преживяване
  • създадена е от световноизвестните експерти в колористиката Lesley Jennison (Лесли Дженисън) и Jean Philippe Santos (Жан Филип Сантос)

Начин на употреба:
За регулиране на интензитета на цвета и създаване на пастелни оттенъци ползвайте заедно с продукта #RoyalTakeOver Pastelfier.
Пълна инструкция за боядисване ще намерите в приложеното упътване. Активаторът не е включен в опаковката.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Само за професионална употреба.

Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте указанията. Продуктът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с „черна къна“ могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако: — имате обрив по лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен, — вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата, — в миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с „черна къна“. Изплакнете очите незабавно с вода, ако продуктът попадне в тях. Да се избягва контакт с очите или с увредена кожа. Да не се из ползва за боядисване на мигли и вежди. Да се използват подходящи ръкавици. Да се изплакне обилно косата след приложение.

Пълен текст

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса
Цветове бои за коса
червен

За марката Schwarzkopf Professional

Козметика Schwarzkoph Professional | През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

Оценка Schwarzkopf Professional IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge