Nuxe Nuxuriance Ultra грижа против бръчки за зоната около очите и устните

1×
Nuxe Nuxuriance Ultra грижа против бръчки за зоната около очите и устните
Nuxe Nuxuriance Ultra грижа против бръчки за зоната около очите и устните
Препоръчителна цена на дребно
73,00лв.

Спестете 38%
15 мл.
45,29лв.

Код: NUX02624 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта Nuxe Nuxuriance Ultra
Характеристика

Нежната кожа около очите и устата изисква специално внимание, за да бъде защитена от преждевременно стареене. Грижата против бръчки Nuxe Nuxuriance Ultra с екстракт от шафран и съдържание на би-флорални клетки се бори с цялостното ѝ отслабване.

Грижата се справя и с тъмните петна, неприятните отоци и кръговете под очите. Кожата в областта на очите и устните остава невероятно нежна, а видимостта на бръчките постепенно намалява.

Характеристики:

 • защитава нежната кожа на лицето от отслабване
 • предотвратява преждевременното стареене на кожата
 • намалява видимостта на бръчките и цялостно омекотява кожата
 • спомага за намаляване на тъмните петна, отоците и кръговете под очите
 • очарователно ухание с нотки на портокалов цвят и сандалово дърво

Съставки:

 • повече от 93% от съставки от естествен произход
 • би-флорални клетки – стимулират възстановяването на кожните клетки и така действат
  против всички признаци на стареене на кожата
 • екстракт от шафран – помага за цялостната регенерация на кожата
 • кодеин от растителен произход

Начин за нанасяне:
Използвайте сутрин и/или вечер върху кожата в областта на очите и устните. Нанесете едно впръскване на помпичката върху горния и долния клепач с помощта на средните пръсти, като заглаждате кожата в посока навън. След това нежно притиснете слепоочията за 3 секунди. Повторете цялата процедура 3 пъти. После с върховете на пръстите леко натиснете двете вежди и се движете в посока към външната страна на окото. Отново повторете 3 пъти. Накрая загладете горната и долната устни, извийте ъгълчетата им нагоре и нежно ги притиснете за 3 секунди. Повторете процедурата 3 пъти.

Характеристика

Консистенция
флуид, крем
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа, бръчки и зряла кожа
Ефект
anti-age, озаряване, повдигане, против тъмни кръгове под очите
Слънцезащита
без SPF

За марката Nuxe

Козметиката Nuxe съчетава силата на природата, ефективността на науката и глезене на сетивата за невероятното удовлетворение при нейното използване. Тази комбинация е отразена в самото название на марката, възникнало от свързване на думите „Nature“ и „Luxury“, които всички продукти Nuxe притежават. Козметиката Nuxe не съдържа парабени или минерални масла.

Марката Nuxe започва своето развитие в началото на 50-те години. Истински живот обаче й вдъхва през 1989 година Aliza Jabès (Ализа Жабес), привърженичка на ароматерапията, а по-късно и основателка на концепцията Nuxe Spa. Още първият продукт, сухото масло Nuxe Huile Prodigieuse®, създадено от нея, придобива веднага огромен успех и днес то е емблематичен продукт на марката.

Компанията Nuxe активно се ангажира с изследователската дейност и всички продукти се разработват с помощта на оригинални методи, основани на познанията на модерната ботаника. Днес маслото Nuxe допълва комплектна гама продукти за грижа за лицето и тялото, а парфюмът Nuxe е вдъхновен именно от характерния аромат на сухото масло.

Оценка Nuxe Nuxuriance Ultra1