Notino Luxe Collection козметична чанта

Notino Luxe Collection козметична чанта
Notino Luxe Collection козметична чанта
Ново
20,30лв.

Код: NOI02533 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
още утре петък 26.02.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 26.02.2021 г.

Описание на продукта Notino Luxe Collection

Наистина е красива, нали? Козметичната чантичка Notino Luxe Collection може да ви изглежда позната, защото именно нея, само че в друг цвят, превърнахте в бестселър. Стотици наши клиентки вече поставят в нея козметика и други необходими продукти.

И това съвсем не е странно. Благодарение на размерите си и двата си ципа, тази чантичка е не само практична, но и красива. Черното е цветът на елегантността и изискания стил, още повече, когато имитира кожа. В нея слагате четки, грим или всичко друго, без което не искате да излизате от дома си.

Характеристики:

  • компактна, но и просторна чантичка за поставяне на четки и грим
  • двата джоба улесняват организацията на съдържанието
  • благодарение на двата ципа нищо не се разсипва
  • идеална за кратко или дълго пътуване
  • синтетичният материал се поддържа лесно
  • с красив, елегантен дизайн

Материал:

  • имитация на кожа, подходящо за вегани

Размери:

  • 12 × 17,5 × 1 см

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Luxe Collection