Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfumпарфюмна вода за мъже

8×
Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum парфюмна вода за мъже
Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum парфюмна вода за мъже
120 мл.
73,50лв.

Код: MCD0125 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 7.07.2020 г.
Лично получаване
вторник 7.07.2020 г.

Информация за парфюма Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum
Състав

Парфюмната вода Mercedes Benz Mercedes-Benz Le Parfum е стилов аксесоар за мъжа, който принадлежи към луксозния и изискан свят. Ароматът носи мъжки дух в своята безкрайна и елементарна същност: силен, но чувствителен; харизматичен, но достъпен. Мъж, за когото мечтаят всички жени.

Mercedes-Benz Le Parfum е аромат с много асертивна отличителност и естествена изисканост на съставките, допълнени с усещане на модерност и успешност. Първото впечатление въздейства като взрив на екстаз; свеж, но неочакван. Именно затова, защото са съчетани цитрусови плодове, освежаващи листенца на теменуга, сладко-горчив шафран, допълнен от силния аромат на агарово дърво, неомръзващо пачули, дървесен ветивер и розов пипер.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, розов пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
теменуга, галбанум, шафран
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ветивер, кехлибар, агарово дърво, пачули
Вид аромат
Шипрови, Дървесни

За марката Mercedes-Benz

Парфюми Mercedes-Benz | Mercedes-Benz-спортна елегантност, изтънченост и безвремие. Mercedes-Benz е германска марка известна с производството на емблематичния луксозен автомобил,отлична спортна елегантност, елегантен дизайн и техническа превъзходство.През 2012 г.,правомощията на компанията се разширяват и започват да произвеждат същите луксозни парфюми.Първият парфюм, носещ името на уважаваната марка ("Mercedes-Benz" от "Mercedes-Benz"),е създаден от Оливър Кресп, които действително успява перфектно да олицетвори аромата на всичко, което представлява марката Mercedes-Benz-съвършенство,най-високо качество, спортна елегантност.Тези характеристики се отнасят не само към автомобилите "Mercedes-Benz",но също и секси-мъжественият аромат за пулсиращ живот.

Mercedes-Benz предлага широка гама от ароматни продукти, които изразяват личността на един истински мъж, изповядващи качество, свързано с марката.Като допълнение към парфюмите,можете да използвате също толкова свеж,пикантен,дървесен аромат под формата на на душ гелове, афтършейв и дезодоранти.

Стигаме и до жените,любителки на вечният лукс,типичен за Mercedes-Benz.Цветно-плодовият аромат Mercedes-Benz for Her става реалност през 2013 г.,а зад сътворяването на му стои Мишел Алмайрак.

Ароматите Mercedes-Benz, са предназначени за клиенти,които се радват на чист дизайн,баланс и емоционални детайли,перфектно допълващи стила на живот, свързан с марката.

Оценка Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum