Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum

парфюмна вода за мъже 120 мл.

6×
Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum парфюмна вода за мъже 120 мл.
Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum парфюмна вода за мъже 120 мл.
120 мл.
85,60лв.

Код: MCD0125 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 28.06.2019 г.
Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum
120 мл. | 85,60лв.

Информация за парфюма Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum

Парфюмната вода Mercedes Benz Mercedes-Benz Le Parfum е стилов аксесоар за мъжа, който принадлежи към луксозния и изискан свят. Ароматът носи мъжки дух в своята безкрайна и елементарна същност: силен, но чувствителен; харизматичен, но достъпен. Мъж, за когото мечтаят всички жени.

Mercedes-Benz Le Parfum е аромат с много асертивна отличителност и естествена изисканост на съставките, допълнени с усещане на модерност и успешност. Първото впечатление въздейства като взрив на екстаз; свеж, но неочакван. Именно затова, защото са съчетани цитрусови плодове, освежаващи листенца на теменуга, сладко-горчив шафран, допълнен от силния аромат на агарово дърво, неомръзващо пачули, дървесен ветивер и розов пипер.

Състав

глава
бергамот, розов пипер
сърце
галбанум, теменуга, шафран
база
агарово дърво, ветивер, кехлибар, пачули
Вид аромат
Дървесни, Шипрови

За марката Mercedes-Benz

Парфюми Mercedes-Benz | Mercedes-Benz-спортна елегантност, изтънченост и безвремие. Mercedes-Benz е германска марка известна с производството на емблематичния луксозен автомобил,отлична спортна елегантност, елегантен дизайн и техническа превъзходство.През 2012 г.,правомощията на компанията се разширяват и започват да произвеждат същите луксозни парфюми.Първият парфюм, носещ името на уважаваната марка ("Mercedes-Benz" от "Mercedes-Benz"),е създаден от Оливър Кресп, които действително успява перфектно да олицетвори аромата на всичко, което представлява марката Mercedes-Benz-съвършенство,най-високо качество, спортна елегантност.Тези характеристики се отнасят не само към автомобилите "Mercedes-Benz",но също и секси-мъжественият аромат за пулсиращ живот.

Mercedes-Benz предлага широка гама от ароматни продукти, които изразяват личността на един истински мъж, изповядващи качество, свързано с марката.Като допълнение към парфюмите,можете да използвате също толкова свеж,пикантен,дървесен аромат под формата на на душ гелове, афтършейв и дезодоранти.

Стигаме и до жените,любителки на вечният лукс,типичен за Mercedes-Benz.Цветно-плодовият аромат Mercedes-Benz for Her става реалност през 2013 г.,а зад сътворяването на му стои Мишел Алмайрак.

Ароматите Mercedes-Benz, са предназначени за клиенти,които се радват на чист дизайн,баланс и емоционални детайли,перфектно допълващи стила на живот, свързан с марката.

Оценка Mercedes-Benz Mercedes Benz Le Parfum

Добавяне на ново мнение

5.0
6 оценка
5
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление