MEDIBLANC SENSI-RELIEF паста за зъби за чувствителни зъби | notino.bg

MEDIBLANC Sensi-Relief

паста за зъби за чувствителни зъби

MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби
Безплатна доставка
100 мл.
19,90BGN

Код: MEB3055 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
още утре четвъртък, 23.08.2018 г.

Информация за козметикатаMEDIBLANC Sensi-Relief

Описание:
Какво прави пастата за зъби MEDIBLANC Sensi-Relief  уникална? Разбира се не само това, че елиминира чувствителността на зъбите ви, помага да се отървете от всички замърсявания и отлагания по тях, дълготрайно освежава дъха ви, но и това , че  пастата представлява комбинация от сложни процеси и състав, каквито останалите пасти за зъби не могат да ви предложат, и благодарение на които, ще се наслаждавате на истинското чувство от идеално почистените зъби.

Основният принцип е, че пастата функционира в три фази.

Фаза-1 Овлажняване
Обичайно, почистването на зъбите трае в рамките на няколко минути, затова е важно в този относително кратък период от време ,да се постигне  възможно най-бързото овлажняване  на повърхността на зъба, създаване на богата пяна и равномерно разпределение на ефективните съставки, които поемат със себе си остатъците от храна и част от плаката. Ето защо, паста за зъби MEDIBLANC Sensi-Relief съдържа пенящи се съставки, които притежават екстремно бързи овлажляващи свойства, с което оптимизират процеса на почистване. Активните съставки имат способността  да достигат и до труднодостъпните места там, където с четката не можете да достигнете! Уникалният състав на пастата MEDIBLANC Sensi-Relief  има свойства, ограничаващи разпространението на микроорганизмите, благодарение на което изключително ефективно елиминира нежелания лош дъх от устата.

Фаза-2 Ефективност на съставките и грижа
Повишената чувствителност на зъбите е силно рестриктивна, неприятна, причиняваща внезапна болка. Чувствителността се проявява най-често по местата на оголените зъбни шийки, там където венеца не покрива чувствителната част на зъба или когато емайла е нарушен или частично увреден. Специално модифицираното лечение с алантоин със силни регенеративни ефекти е в основата на паста за зъби MEDIBLANC Sensi-Relief. Алантоинът представлява невероятна съставка, способна да регенерира и възстановява напълно дребните дефекти по зъбния емайл, причиняващи чувствителност на зъбите. Едновременно с това, ефективно обновява клетъчната структура в зоната на оголените зъбни шийки и затваря каналчетата, водещи към главния нерв на зъбите, предизвикващ болката. Осигурява лечебен ефект и действа противовъзпалително. Тази уникална формула понижава чувствителността на зъбите към студени, горещи или кисели стимуланти. Паста за зъби MEDIBLANC Sensi-Relief също така съдържа дентални микронизирани силициеви диоксиди. Благодарение на специална им форма (без остри ръбове) и размери (средно до 10 микрона) диоксидите нямат абразивно действие към зъбите и не причиняват още по-висока степен на чувствителност, както обикновените пасти за зъби. Освен това, функционалността на силициевите диоксиди се състои в това, че всяка частица може да се свързва с два пъти по-голямо количество наслоявания, от самото си тегло, чрез което се постига максимална степен на почистване. За допълнителна защита и укрепване на зъбния емайл, в състава е включен и калциев фосфат в микронизиран вид, който  повишава ефективността на отлагане на минералите в зъбите и така ускорява процеса на минерализация. Този процес обикновено отнема само 5 минути!

Фаза-3 Дълготраен ефект на свежест в устната кухина
В сравнение с обикновените пасти за зъби, MEDIBLANC Sensi-Relief  осигурява екстра дълготрайно усещане за свежест, на което можете да се наслаждавате още дълго време след почистването на зъбите. Тази паста съдържа патентованата рецепта на естествените  подсладители мента и ментол във вид на капсули, които постепенно се освобождават по време на целия процес на почистване и  по този начин усещането за свеж дъх остава дълго след почистването за зъбите.

Паста за зъби MEDIBLANC Sensi-Relief  се грижи  изключително за защитата на усната кухина. Не съдържа синтетични  подсладители SLS / SLES, нито дразнещи консерванти. Без флуорид, пероксид и парабени. Не причинява сухота в устата. С редовната употреба на паста за зъби MEDIBLANC Sensi-Relief  ще постигнете максимален ефект на почистване, защита и белота, които обикновената паста за зъби не може да ви предложи  и гарантирано ще изпитвате усещане за идеално почистени зъби.

Ефекти:

 • възстановява дребните поражения по зъбния емайл
 • възстановява клетъчните структури на оголените  зъбни шийки
 • намалява чувствителността на зъбите към топли, студени и кисели стимуланти
 • предотвратява образуването на възпаления
 • предотвратява образуването на плака и кариес
 • укрепва зъбния емайл
 • оставя дълготрайна свежест в устата

Състав:

 • модифициран алантоин - възстановява дребните поражения по зъбния емайл. Намалява чувствителността на зъбите. Предотвратява възникването на възпаления.
 • микронизирани силициеви диоксиди- уникални частици с размери до 10  микрона, които могат да задържат в себе си до два пъти по-голямо количество напластявания от самото им тегло. Благодарение на формата си без остри ръбове са изключително щадящи към зъбния емайл
 • микронизиран калциев фосфат - повишава ефективността на минерализация и ускорява времето й за действие. Защитава и укрепва зъбния емайл.
 • патентована формула на естествените подсладители ментол и мента във вид на капсули,  който се освобождават  постепенно и осигуряват  дългосрочно усещане за свежест в устатa

Употреба:
Почиствайте зъбите най-малко 2 пъти на ден, използвайки количество с размер на грахово зърно.

За марката MEDIBLANC

MEDIBLANC

Уникалните продукти на британската марка MEDIBLANC в областта на денталната хигиена , представят революционни съставки и ефекти. MEDIBLANC единствена по рода си обединява всички познати естествени ефективни съставки, системи на почистване и защита. По този начин създава уникална и ефективна грижа. MEDIBLANC предлага решения както за избелване на зъбите, така и за проблемите с кървящите венци (пародонтоза). Благодарение на уникалния си състав и 3 стъпковата система, се насочва директно към първопричините на проблема.

Благодарение на липсата на дразнещи или негативни съставки, продуктите са изключително щадящи и подходящи за употреба в дългосрочен план.

Продуктите MEDIBLANC не съдържат:

• пероксиди

• флуориди

• дразнещи консерванти

• синтетични подсладители

• парабени

• не съдържат SLS/SLES

 

Menu