MEDIBLANC HEALTHY GUMS Паста за зъби за защита на венците | notino.bg

MEDIBLANC Healthy Gums

Паста за зъби за защита на венците

MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците
Безплатна доставка
100 мл.
19,90BGN

Код: MEB3054 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
още утре четвъртък, 23.08.2018 г.

Информация за козметикатаMEDIBLANC Healthy Gums

Описание:
Какво прави пастата за зъби MEDIBLANC Healthy Gums  уникална? Разбира се не само това, че с нея изключително ефективно можете да защитите зъбите си от възпалителна пародонтоза, да се отървете от всички замърсявания и отлагания по тях, дълготрайно да освежите дъха си, но още много повече -пастата представлява комбинация от сложни процеси и състав, каквито останалите пасти за зъби не могат да ви предложат, и благодарение на които, ще се наслаждавате на истинското чувство от идеално почистените зъби.

Основният принцип е, че пастата функционира в три фази.

Фаза-1 Овлажняване
Обичайно, почистването на зъбите трае в рамките на няколко минути, затова е важно в този относително кратък период от време, да се постигне  възможно най-бързото овлажняване  на повърхността на зъба, създаване на богата пяна и равномерно разпределение на ефективните съставки, които поемат със себе си остатъците от храна и част от плаката. Ето защо, паста за зъби MEDIBLANC Healthy Gums съдържа пенящи се съставки, които притежават екстремно бързи овлажляващи свойства, с което оптимизират процеса на почистване. Активните съставки имат и способността  да достигат и до труднодостъпните места там, където с четката не можете да достигнете! Уникалният състав на пастата MEDIBLANC Healthy Gums  има свойства, ограничаващи размножаването на микроорганизмите, благодарение на което изключително ефективно елиминира нежелания лош дъх от устата.

Фаза-2 Ефективност на съставките и грижа
Бактериите, които се отлагат върху зъбите и венците са причина за тяхното увреждане и възникването на болезнени възплаления, които са между първите признаци на пародонтозата. Следващият стадий е образуването на разстояние между зъба и венеца, там се установява възпалението, а това  постепенно води до източване на зъбните шийки и кървене на венците, което може да доведе до загуба на зъбите. Благодарение на специалните  активни вещества паста за зъби MEDIBLANC Healthy Gums постига уникални резултати не само в превенцията, но и в грижата за зъбите и венците, които са  вече засегнати от възпалителната пародонтоза. Тази паста за зъби съдържа уникална комбинация от съставките Zinc Citrate и Zinc PCA, които изтеглят тъканта в областта на алвеолата. Това дава възможността за предотвратяване оголването на чувствителните зъбни шийки и значително се облекчават възпалителните симптоми на пародонтозата. Нещо повече - уникалният състав на пастата MEDIBLANC Healthy Gums има способността да предотвратява развитието на микроорганизми, благодарение на което успешно  елиминира лошия дъх от устата, който често е негативна последица от възпалението на венците. Паста за зъби MEDIBLANC едновременно с това е и много щадяща към устната кухина. Тя съдържа дентални силициеви диоксиди, а благодарение на формата им (без остри ръбове) и размери (средно около 10 микрона) нямат абразивно действие към зъбите.

Освен това, функционалността на силициевите диоксиди се състои в това, че всяка частица може да се свързва с два пъти по-голямо количество наслоявания, от самото си тегло, чрез което се постига максимална степен на почистване. За допълнителна защита и укрепване на зъбния емайл, в състава е включен и калциев фосфат в микронизиран вид, който повишава ефективността на отлагане на минералите в зъбите и така ускорява процеса на минерализация. Този процес обикновено отнема само 5 минути!

Фаза-3 Дълготраен ефект на свежест в устната кухина
В сравнение с обикновените пасти за зъби, MEDIBLANC Healthy Gums осигурява екстра дълготрайно усещане за свежест, на което можете да се наслаждавате още дълго време след почистването на зъбите. Тази паста съдържа патентованата рецепта на естествените  подсладители мента и ментол във вид на капсули, които постепенно се освобождават по време на целия процес на почистване и  по този начин усещането за свеж дъх остава дълго след почистването за зъбите.

Паста за зъби MEDIBLANC Healthy Gums се грижи  изключително за защитата на усната кухина. Не съдържа синтетични  подсладители SLS / SLES, нито дразнещи консерванти. Без флуорид, пероксид и парабени. Не причинява сухота в устата. С редовната употреба на паста за зъби MEDIBLANC Healthy Gums  ще постигнете максимален ефект на почистване, защита и белота, които обикновената паста за зъби не може да постигне и гарантирано ще изпитвате усещане за идеално почистени зъби.

Ефекти:

 • предпазва зъбите от възпалителна пародонтоза
 • предотвратява възпалението и отока
 • издърпва венците
 • намалява кървенето на венците
 • премахва лошия дъх
 • оставя дълготрайна свежест в устата
 • пастата е изключително щадяща към устната кухина, благодарение на естествения си състав

Състав:

 • уникална комбинация от съставките Zinc Citrate и Zinc PCA - изтеглят тъканта в областта на алвеолата. Това дава възможността за предотвратяване оголването на чувствителните зъбни шийки и значително  подобрява възпалителните признаци  на пародонтозата
 • микронизирани силициеви диоксиди - уникални частици с размери до 10  микрона, които могат да задържат в себе си до два пъти по-голямо количество напластявания от самото им тегло. Благодарение на формата си без остри ръбове са изключително щадящи към зъбния емайл
 • микронизиран калциев фосфат - повишава ефективността на минерализация и ускорява времето й за действие. Защитава и укрепва зъбния емайл.
 • патентована формула на естествените подсладители ментол и мента във вид на капсули,  който се освобождават  постепенно и осигуряват  дългосрочно усещане за свежест в устата след почистване на зъбите.

Употреба:
Почиствайте зъбите най-малко 2 пъти на ден, използвайки количество с размер на грахово зърно.

За марката MEDIBLANC

MEDIBLANC

Уникалните продукти на британската марка MEDIBLANC в областта на денталната хигиена , представят революционни съставки и ефекти. MEDIBLANC единствена по рода си обединява всички познати естествени ефективни съставки, системи на почистване и защита. По този начин създава уникална и ефективна грижа. MEDIBLANC предлага решения както за избелване на зъбите, така и за проблемите с кървящите венци (пародонтоза). Благодарение на уникалния си състав и 3 стъпковата система, се насочва директно към първопричините на проблема.

Благодарение на липсата на дразнещи или негативни съставки, продуктите са изключително щадящи и подходящи за употреба в дългосрочен план.

Продуктите MEDIBLANC не съдържат:

• пероксиди

• флуориди

• дразнещи консерванти

• синтетични подсладители

• парабени

• не съдържат SLS/SLES

 

Menu