MEDIBLANC WHITENING паста за зъби с избелващ ефект | notino.bg

MEDIBLANC Whitening

паста за зъби с избелващ ефект

MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект
Безплатна доставка
100 мл.
19,90BGN

Код: MEB2915 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
още утре четвъртък, 23.08.2018 г.

Информация за козметикатаMEDIBLANC Whitening

Описание:
Какво прави пастата за зъби MEDIBLANC Whitening уникална? Разбира се това, че с нея перфектно можете да избелите зъбите си, да се отървете от всички замърсявания и отлагания по тях, дълготрайно да освежите дъха си, още повече, че  пастата представлява комбинация от сложни процеси и състав, каквито останалите пасти за зъби не могат да ви предложат, и благодарение на които, ще се наслаждавате на истинското чувство от идеално почистените зъби.

Основният принцип е, че пастата функционира в три фази.

Фаза-1 – Овлажняване
Обичайно, почистването на зъбите трае в рамките на няколко минути, затова е важно в този относително кратък период от време, да се постигне  възможно най-бързото овлажняване на повърхността на зъба, образуване на богата пяна и равномерно разпределение на ефективните съставки, които поемат със себе си остатъците от храна и част от плаката. Ето защо, паста за зъби MEDIBLANC Whitening съдържа пенящи се съставки, които притежават екстремно бързи овлажляващи свойства, с което оптимизират процеса на почистване. Активните съставки имат и способността  да достигат и до труднодостъпните места там, където с четката не можете да достигнете! Уникалният състав на пастата MEDIBLANC Whitening има свойства, ограничаващи разпространението на микроорганизмите, благодарение на което изключително ефективно елиминира нежелания лош дъх от устата.

Фаза-2 Ефективност на съставките и грижа
Максимална белота за зъбите гарантират  уникалните, дентални  микронизирани силициеви диоксиди. Специалната им форма (без остри ръбове) и размери средно от около 10 микрона, гарантират липсата на абразивност по време на избелването, а целият процес е изключително щадящ към зъбите, които по този начин стават идеално бели и без увреждания. Освен това, функционалността на силициевите диоксиди се състои в това, че всяка частица може да се свързва с два пъти по-голямо количество наслоявания, от самото си тегло, чрез което се постига максимална степен на почистване. За допълнителна защита и укрепване на зъбния емайл, в състава е включен и калциев фосфат в микронизиран вид, който повишава ефективността на отлагане на минералите в зъбите и така ускорява процеса на минерализация. Този процес обикновено отнема само 5 минути!

Фаза-3 Дълготраен ефект на свежест в устната кухина
В сравнение с обикновените пасти за зъби, MEDIBLANC Whitening осигурява екстра дълготрайно усещане за свежест, на което можете да се наслаждавате още дълго време след почистването на зъбите. Тази паста съдържа патентованата рецепта на естествените  подсладители мента и ментол във вид на капсули, които постепенно се освобождават по време на целия процес на почистване и  по този начин усещането за свеж дъх остава дълго след почистването за зъбите.

Паста за зъби MEDIBLANC Whitening се грижи  изключително за защитата на усната кухина. Не съдържа синтетични  подсладители SLS / SLES, нито дразнещи консерванти. Без флуорид, пероксид и парабени. Не причинява сухота в устата. С редовната употреба на паста за зъби MEDIBLANC Whitening ще постигнете максимален ефект на почистване, защита и белота, които обикновената паста за зъби не може да постигне и гарантирано ще изпитвате усещането за идеално почистени зъби.

Ефекти:

  • перфектно избелва зъбите с помощта на специални силициеви  диоксиди
  • почиства дори труднодостъпните места
  • укрепва зъбния емайл
  • премахва лошия дъх
  • оставя усещане за трайна свежест в устата
  • гарантира усещане за перфектно почистени зъби
  • щадяща към устната кухина, благодарения на естествения състав

Състав:

  • микронизирани силициеви диоксиди - уникални частици с размери до 10  микрона, които могат да задържат в себе си до два пъти по-голямо количество напластявания от самото им тегло. Благодарение на формата си без остри ръбове са изключително щадящи към зъбния емайл
  • микронизиран калциев фосфат - повишава ефективността на минерализация и ускорява времето й за действие. Защитава и укрепва зъбния емайл.
  • патентована формула на естествените подсладители ментол и мента във вид на капсули,  който се освобождават  постепенно и осигуряват  дълготрайно усещане за свежест в устата след почистване на зъбите.

Употреба:
Почиствайте зъбите най-малко 2 пъти на ден, използвайки количество с размер на грахово зърно.

 

За марката MEDIBLANC

MEDIBLANC

Уникалните продукти на британската марка MEDIBLANC в областта на денталната хигиена , представят революционни съставки и ефекти. MEDIBLANC единствена по рода си обединява всички познати естествени ефективни съставки, системи на почистване и защита. По този начин създава уникална и ефективна грижа. MEDIBLANC предлага решения както за избелване на зъбите, така и за проблемите с кървящите венци (пародонтоза). Благодарение на уникалния си състав и 3 стъпковата система, се насочва директно към първопричините на проблема.

Благодарение на липсата на дразнещи или негативни съставки, продуктите са изключително щадящи и подходящи за употреба в дългосрочен план.

Продуктите MEDIBLANC не съдържат:

• пероксиди

• флуориди

• дразнещи консерванти

• синтетични подсладители

• парабени

• не съдържат SLS/SLES

 

Menu