Пелени-гащички за плуване

Надеждин пелени за плуване за удобно къпане

Комфорт при носене и надеждна защита от протичане и по време на къпане! Качествените пелени за плуване са идеалното решение, ако с децата отивате на басейн или на море.

Пелени за плуване и техните предимства

  • Предотвратяват замърсяването на водата в басейна – безопасно задържат всичко вътре.
  • Пелените за плуване не абсорбират водата от басейна и по този начин не ограничават свободните движения на детето.
  • Благодарение на меките материали са удобни и не раздразват крачетата на бебето.
  • Лесно се обуват и се приспособяват към тялото на детето за по-голям комфорт.

Как да изберем бебешки гащи за плуване?

При избора на памперс за басейн е важно да се вземат предвид теглото на детето и броят къпания. Можете да избирате от еднократни памперси за плуване или бебешки гащи за плуване за многократна употреба. Памперсите за басейн се произвеждат за деца от 3 до 15+ кг.

  • Еднократните памперси за плуване са подходящи за използване от време на време и след плуване просто ги изхвърляте в коша. Изберете в офертата пелени за плуване според теглото на детето. Този тип памперси за басейн се предлага за бебета с тегло от 3 кг., което означава, че е подходящ и за кърмачета.
  • Пелените за плуване могат да се перат след използване, затова са подходящи за многократна употреба. Някои пелени за плуване съдържат непропусклив PUL слой и защитна мрежичка и могат да се използват директно, други изискват добавяне на допълнителна пелена. Гащичките за плуване имат ленти, които позволяват да се коригира размерът. Този тип бебешки гащи за плуване е много подходящ при често къпане.

Нашият съвет: Ако нямате бебешки кантар, препоръчваме ви да измерите собственото си тегло на кантара – най-напред с бебето, а после без него. Как функционират пелените за плуване

Пелените за плуване са създадени така, че надеждно да задържат всички течности и замърсявания вътре, а благодарение на еластичния шев и непропускливия слой нищо не излиза навън. При външната част е обратното – предотвратява абсорбирането на вода, а пелените не увеличават обема си и не намаляват удобството при носене.

Изберете за наследниците си през лятото най-добрите пелени за плуване, които ще им предложат комфорт при игрите във водата и надеждна защита от нежелано протичане!

Съвет: Добавете към покупката по-устойчиви еко пелени или пелени от плат и други бебешки аксесоари!