Skip to main content

HuggiesLittle Swimmers 5-6 пелени-гащички за плуване

Huggies Little Swimmers 5-6 пелени-гащички за плуване
Huggies Little Swimmers 5-6 пелени-гащички за плуване
Ново
Препоръчителна цена на дребно
17,60лв.

Спестете 11%
12–18 kg 11 бр.
15,60лв.

В наличност | Код: HUI00331
1
Подарък за вас
15% отстъпка при покупка на 3 продукта от категория Майка и дете. Отстъпката се приспада автоматично в кошницата и не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
вторник 25.01.2022 г.
Лично получаване
вторник 25.01.2022 г.

Ако отивате на басейн с бебето си, в чантата ви не бива да липсват пелените за плуване Huggies Little Swimmers 5-6. Специалното покритие гарантира, че пелената задържа всичко, което е необходимо, но същевременно остава комфортна за бебето. Така запознаването на детенцето с водата протича без излишни притеснения.

Характеристики:

  • ефикасно абсорбира течностите
  • качествена изработка
  • вътрешен непропусклив слой
  • не се раздуват във водата
  • странични капси за още по-прецизна настройка на размера

Характеристика

Размер
размер 5

Марката Huggies, собственост на американската компания Kimberly-Clark, е един от най-известните производители на пелени за еднократна употреба. Освен тях, асортиментът й включва първокласни почистващи мокри кърпички, бебефони, дихателни монитори и т.н.

Марката Huggies отдава голямо значение не непрестанните иновации. Специално внимание заслужават споменатите мокри кърпички. Те са напълно приспособени за чувствителната кожа на новородените. Хипоалергенни са и не съдържат алкохол, парабени или други потенциално вредни вещества.

Продуктите на марката Huggies се характеризират с висока функционалност и безопасност. Тяхната уникалност се потвърждава от факта, че са спечелили редица престижни награди. Марката Huggies ще се оцени от всички, които очакват или вече имат бебе и предпочитат максималното качество.