Детски аксесоари за коса

Открийте игривите бебешки аксесоари за коса

Украсете косата на момиченцето си със сладки ленти за коса за бебе, шноли и ластици! Пъстрата декорация за детската коса ще се погрижи за немирните къдрици и ще сътвори красива прическа само за миг. Цветните детски фиби за коса, ластици, диадеми и други аксесоари за коса за деца в лъскави или блестящи модели с весели цветя или игриви животни ще накарат вас и малката ви принцеса да се влюбите в тях.

Аксесоари за коса за момичета

Без значение дали вкъщи имате малка кокетка, спортистка или авантюристка, всички деца ще оценят интересните прически с аксесоари, които укротяват немирната им коса.

  • Опитайте, например, сплитане на косата в прическа рибена кост, която отстрани ще бъде съживена от цветни детски фиби за коса.
  • Свободно пусната коса ще бъде прелестно допълнена от цветна детска диадема за коса с игрива панделка, например.
  • Класическата опашка не би могла да мине без детски ластик за коса, който не скубе, достъпен във всички цветове на дъгата.
  • Игривата лента за коса за бебе ще задържи и най-малката детска косичка без скубане, а освен това се комбинира страхотно с цветните детски дрешки.

Нашият съвет: Правилната грижа за детската коса започва с редовото миене с качествен шампоан за деца. Ако пък косата се разресва трудно и се разрошва, заложете на балсам или опитайте детски спрей за разресване на коса.

Разгледайте вълшебния свят на детските аксесоари за коса на Notinо и укротете немирната детска коса!