Аксесоари за коса

Най-продавани

Красиви и практични аксесоари за коса

Без значение дали сте на 5 или на 65, дали сте блондинка или с черна коса, дали косата ви е прелестно права или с очарователни къдрици – аксесоарите за коса са неделима част от антуража на всяка от нас. Достатъчно е само да изберете такива, които ще допълнят вашия стил или ще изпълнят практичната си цел.

Какви аксесоари и украшения за коса да изберем

  • Фиби за коса: Фибите могат да бъдат напълно невидими – каквито са практичните разделящи фиби, или очебийни, каквито са декоративните фиби за коса. Употребата им е изключително лесна. Буквално за секунди фибите захващат кичура на правилното място или променят строгия кок в парти прическа.
  • Ластици за коса: Ластикът за коса е способен да прави истински чудеса и няма конкуренция, когато става дума за луксозни аксесоари за коса. Събира косата в класическа опашка или кок, но може да играе важна роля и за общия вид.
  • Диадеми за коса: Някои жени смятат, че най-добри са ленти за коса от плат, други залагат на пластмасови диадеми. Дебелите диадеми за коса ще ви спасят, например, в ситуация, когато точно в момента нямате време да измиете косата си.
  • Шал за коса и други аксесоари: С шал за коса ще можете да придадете очарование на опашката си или да го вплетете в плитка . Аксесоарът за кок ще ви помогне на постигнете ефект на обемна коса, спиралите поддържат косата ви усукана на къдрици, а щипките събират косата ви, ако отивате под душа или ще плувате в морето.

Какви фиби, ластици и диадеми за коса да изберете, когато…

  • … отивате на работа: Разделящите фиби не позволяват на косата ви да пада в очите и да ви разсейва от задълженията ви, спираловидните ластици гарантират, че косата ви няма да е накъсана дори и след 8 часа, а всяка декорация с дискретен мотив ще ви помогне да се чувствате страхотно, дори да сте на тежка работна среща.
  • … отивате на романтична среща: Диадемата за коса с панделка подчертава нежната ви страна, която мъжете обожават. Шал за коса в опашката също изглежда много женствено.
  • … спортувате: Тогава избирайте пластмасови аксесоари за коса, които издържат перфектно, а освен това за щадящи към косата.
  • … сте булка: Сватбените украшения за коса трябва да изглеждат нежно и да са в тон с цялостния сватбен тоалет. Заложете, например, на елегантни фиби с перли, които създават красив детайл. Романтичните ластичета с панделка и украшенията за кок са сред най-обичаните аксесоари за коса.
  • … сте на 3 до 13 години: Или по-скоро, когато избирате детски фиби за коса. Всичко с панделки, цветенца, изобщо – всичко, което блести, ще е най-подходящо. А какво ще кажете за детски ластици с цветни животинчета?
  • … не искате да измъчвате косата си: Изберете спираловидни ластици за коса, спираловидни шноли и ластици от плат – така косата ви изобщо няма да се накъсва.

Практичните и луксозни аксесоари за коса ви позволяват всеки ден да сте различни и винаги стилни. Фибите, диадемите и ластиците са класика. Разширете антуража си с шал за коса или тюрбан, например, и прическата ви веднага ще придобие нов шик!