Skip to main content

Бомбички за вана

Най-продавани

Бомбичка за вана

Обожавате дълга и ароматна отпускаща баня? В такъв случай не бива да пропускате бомбичките за вана, които ще ви успокоят или ще ви ободрят след труден ден. Всяко вземане на вана ще се превърне в ритуал, при който максимално ще си починете. Бомбичките за вана ухаят приятно и освен това благодарение на съдържанието си се грижат за кожата ви!

Какъв аромат да изберем?

  • Лавандулата идва с уникалния си успокояващ аромат. Лавандуловата баня е най-подходяща вечер преди сън.
  • Розата ще се погрижи за перфектна баня за един или за двама. Добавете във ваната и няколко листенца розов цвят, в ръката – шампанско, и се насладете на истинска романтика.
  • Медът и млякото успокояват мисълта и освобождават натрупаното напрежение. Подарете си сладка и хидратираща грижа за кожата.
  • Шоколадът е най-добрият избор за всички почитатели на сладките лакомства. Насладете се на успокояваща баня, която ще пробуди сетивата ви. И всичко това в уюта на собствената ви баня.

Как се използват бомбичките за вана?

  1. Разтворете бомбичката в горещата вана.
  2. Насладете се на заслужена почивка във ваната.
  3. Измийте се с чиста вода.

На notino.bg ще откриете редица цветни бомбички за вана, както и красиви комплекти, подходящи за подарък.Изберете любимия си аромат или цвят и се радвайте на благодатното им въздействие.