Skip to main content

Соли за вана

Най-продавани

Открийте соли за вана

Солите за вана ще върнат настроението ви, а освен това се борят с редица кожни проблеми. Достатъчно е само да напълните ваната, да махнете горния пласт и грижите в истинската домашна баня могат да започнат.

Намерихме за вас най-качествените соли за вана от Мъртво море, с магнезий или с аромат на лавандула, роза или евкалипт, както и бомбички за вана и специални соли за вани за крака.

Защо да използваме соли за вана?

  • Солите за вана са не само страхотно средство за релаксация, въпреки че опияняващият им аромат предразполага към това. Не трябва да се пропуска и регенериращият ефект на солите за вана. Солта е богата на естествени минерали и по този начин помага за успокояване на проявите не само на кожни заболявания.
  • Сред най-харесваните соли за вана безспорно са лавандуловата сол, която има невероятен успокояващ ефект, а действа и против спазми и ревматични болки.
  • Често търсена е и солта от Мъртво море, която подобрява състоянието на акне или псориазис. Морската сол за вана има благотворен ефект при нервно напрежение и мигрена, помага за детоксикаця на организма или при повишено потене на ходилата.
  • Трябва да споменем и магнезиевата сол за вана, в която основна роля играе магнезият. Тази сол действа благотворно при кожни проблеми, ревматизъм и артрит, мускулни спазми, болка в ставите и менструални болки.

Изберете тук най-добрата лечебна сол за вана на страхотни цени и най-накрая поглезете тялото и сетивата си с грижата, която заслужават!

Нашият съвет: Опитайте така харесваните бомбички за вана или пяна за вана и си осигурете релаксираща вана.