Skip to main content

Скраб за тяло

Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Покажи следващ
Подаръци и промоции
Oценка
  •   42
  •   5
  •   3
  •   2
Най-продавани

Какво всъщност прави скрабът за тяло

Радвайте се на кожа, гладка като кадифе и подготвена за следващата грижа. Пилингът за тяло е страхотен помощник, който ефективно отстранява мъртвите кожни клетки, бори се със стриите, сухата кожа и запушените пори.

Какво е пилинг за тяло?

Пилингът за тяло или скраб за тяло е крем или гел с нежни частички, които щадящо ексфолират кожата, избавят я от мъртвите кожни клетки и бързо я обновяват. Едновременно с това душ пилингът за тяло подобрява кръвообращението, озарява и подмладява кожата.

Кога и защо да правим пилинг на тялото?

Подходящо е да се използва скраб за тяло преди нанасянето на масло за тяло, крем или мляко, но употребата му преди нанасяне на автобронзиращи продукти е задължителна. Скрабове за тяло помагат и в грижата за сухата кожа и подобряват цялостния ѝ вид и състояние още след първата употреба.

Видове пилинги за тяло и лице Съществуват няколко вида пилинги за различни части на тялото, например, пилинг за крака, пилинг за ръце или пилинг при целулит за третиране на проблемни зони. Никога не използвайте пилинг за тяло върху лицето! Продуктите съдържат различни по големина частички и може да раздразните кожата на лицето.

Впуснали сте се в битка с портокаловата кожа? Насочете се към специални скрабове за целулит като, например, скраб за тяло с кафе. Кафето изключително успешно се бори с проявите на целулита, намалява видимостта на стриите и подобрява циркулацията на кръвта.

За суха кожа използвайте пилинг с масла, а чрез пилинг със сол дарете кожата с ценни минерали. Ако пък искате да подсладите грижата за тялото, опитайте захарен пилинг за тяло с омекотяващ ефект.

Как се използва скраб за тяло:

  1. Нанасяйте ексфолианти за тяло 1 път седмично по време на къпане под душа или във ваната.
  2. Нежно масажирайте частичките в кожата с кръгообразни движения, оставете да подейства за кратко и след това старателно изплакнете с вода и подсушете.
  3. Накрая хидратирайте кожата, достатъчно е любимото ви мляко за тяло, крем или масло.

Всички страхотни предложения за скраб за тяло, скраб с кафе, но и пилинг за ходила или пилинг за ръце ще намерите на notino.bg. Изберете най-добрия!