GUERLAIN Mad Eyes Precise Liner очна линия маркер

GUERLAIN Mad Eyes Precise Liner очна линия маркер
GUERLAIN Mad Eyes Precise Liner очна линия маркер
цвят Matte Black 0.6 мл.
52,90лв.

Код: GUR13321 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание GUERLAIN Mad Eyes Precise Liner
Характеристика

Подчертайте очите си с едно движение на ръката ! Очната линия в писалка Guerlain Mad Eyes Precise Liner е с тънък и ултрапрецизен връх, който ви позволява да изписвате нежни и елегантни, но също така изразителни и безупречни очни линии.

Линиите са изключително трайни, устойчиви на сълзи и влага и остават безупречни през целия ден.

Характеристики:

  • изписва фини и изразителни линии
  • подвижният писец позволява прецизно нанасяне на линията
  • устойчива на сълзи и влага
  • не се размазва
  • лесно се премахва

Начин на употреба:
Поставете писеца във вътрешния ъгъл на окото, успоредно на веждите. Леко натиснете върха, за да създадете малко крило. След това с молива го свържете със самия клепач. Изпишете линия от средата на клепача до неговия край.

Съвет от Notino:
Ако натиснете молива, линията ще стане по-дебела.

Характеристика

Цвят
черен

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Mad Eyes Precise Liner